П`ятниця, 29.03.2024, 14:40
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Online-чат
500

Баннерная сеть Lux-BN

Головна » 2009 » Грудень » 14 » Економимо більше. Система соціальних знижок “МнОГОкартка»
Економимо більше. Система соціальних знижок “МнОГОкартка»
21:14
Економимо більше. Система соціальних знижок "МнОГОкартка»
 
Благодійний фонд «Фундація імені князів-благодійників Острозьких» широко відомий на Волині своєю доброчинністю та соціально значимими ініціативами.

  Нещодавно Фундація розпочала реалізацію проекту «Благодійна програма "Система соціальних знижок "МнОГОкартка”.
   А з вересня 2009 року ініціативу ФіКБО підтримав Міжнародний Фонд «Відродження» і надалі вона реалізовуватиметься в рамках проекту «Економлячи - допомагаємо бідним».
Благодійна програма "Система соціальних знижок "МнОГОкартка" є неприбутковою. ЇЇ було запроваджено насамперед з метою покращення добробуту пересічного споживача, надання малозабезпеченим громадянам більше доброчинних допомог, а також підвищення рівня соціальної відповідальності бізнесу.

  Суть проекту полягає у випуску дисконтної картки на знижки, яка дає можливість її власникам значно зекономити власні кошти. Вартість картки складає 30 гривень, користуватися нею можна незліченну кількість разів, передавати знайомим та рідним. Карточка діє на території всіх міст – учасників проекту. Партнери проекту пропонують знижки від 3% до 50%. Знижку встановлює саме підприємство у момент вступу до системи соціальних знижок "МнОГОкартка”.

 Отримати знижки власники дисконтних карток можуть в мережі партнерів програми. На сьогодні по м. Рівне до програми долучилося більше 100 партнерів, які надають широкий спектр різноманітних послуг (продаж продуктів, промислової групи, оргтехніки, а також юридичні, будівельні, побутові, страхові, оздоровчі послуги, авто заправки, аптеки та інше). В м. Рівне партерами проекту стали такі відомі підприємства як «Камаз-Транс-Сервіс», «Вест-моторс», «КМ-група», «Олісма», Видавничий дім «ОГО», магазини «НI-FI», «Мономах», ресторани «Фараон», «Стадіо-Паб», супермаркет «Край» та інші.
   Комерційні структури активно долучаються до проекту, тому що їм це вигідно. З грудня ц. р. проект розповсюджується на інші міста області в т. ч. Здолбунів.
Унікальність системи соціальних знижок "МнОГОкартка" в тому що вона вигідна всім:
Власники картки можуть зекономити більше 1000 грн. на рік. Ця програма дасть можливість власнику "МнОГОкартки" отримати знижки і суттєво економити на придбанні найнеобхідніших товарів і послуг.

   Окрім того, купуючи картку, громадянин робить пасивну благодійну пожертву. Адже кожна п’ята від реалізованих "МнОГОкарток", буде безкоштовно передана у користування малозабезпеченим сім’ям, а частину коштів, від реалізації карток перерахують на здійснення благодійних проектів.
Підприємства, магазини та сервісні установи отримують додатковий заробіток, шляхом залучення більшої кількості клієнтів. Яким саме чином? Власники соціальних дисконтних карток "МнОГОкартка” відвідують найчастіше ті заклади, котрі надають знижку. Це означає, що кожен заклад, який входить до системи соціальних знижок "МнОГОкартка”, отримує стабільний притік клієнтів. Щомісячно друкуються каталоги про знижки на товари з адресами магазинів, що їх надають. Ця послуга безкоштовна. Така ж інформація публікуватиметься в газетах «ОГО», «Рівненський репортер», «Рівненська газета», та на сайтах: www.mnogocard.com.ua та www.ogo.ua/static/mnogokartka. Кожен з партнерів Системи соціальних знижок "МнОГОкартка” отримує безкоштовно наклейки, цінники та іншу рекламну продукцію. Кожен партнер може взяти "МнОГОкартки” під реалізацію та отримати власний дохід у розмірі до трьох гривень за кожну продану картку.

  Контактний телефон проекту по Здолбунову 067-9072906.

Координатор проекту по м. Здолбунів
О. Панасюк

Переглядів: 942 | Додав: Панас | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Online партнери







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Online-city © 2024