Неділя, 24.09.2017, 10:31
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Домашній форум » Люблю Готувати » Любите готуватм? Тема для вас!
Любите готуватм? Тема для вас!
Makc-RokДата: Субота, 10.01.2009, 11:37 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Offline
У цій темі можемо писати яку їжу ви полюбляєте можна ще писати рецепти.
 
AdministratorДата: Субота, 17.01.2009, 11:31 | Повідомлення # 2
Administrator
Група: Адміни
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Репутація: 9
Статус: Offline
Свинина із фруктово – ягідною начинкою.
250г свинини, фрукти (ківі, банани, яблука), ягоди ( полуниця, ожина, тощо), 1 яйце, молоко, мелені сухарі, олія, 50мл сухого білого вина.
Відбити свинину. Половину шматка м’яса вкрийте очищеними й дрібно нарізаними фруктами. Додайте ягоди. Покладіть зверху другу половину м’яса.
Приготуйте кляр: яйце, молоко та воду звийте віночком, у цю суміш занурте м’ясо й запаніруйте його в мелених сухарях. М’ясо смажте з обох боків на олії, наприкінці додайте вино.


Отак
 
MrsBaTaДата: П`ятниця, 20.03.2009, 22:22 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Offline
ммммм......хоцу м'яска!!!!!!!
 
nadyaДата: Субота, 14.05.2016, 21:21 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Щербет

Складові:

-500 г смаженого арахісу,
-1 пачка сухої дитячої суміші "Малютка" (350 гр),
-3 склянки цукру,
-1 стакан молока,
-3 ст. ложки какао

приготування:

Акуратно відкриваємо пачку молочної суміші, упаковку не викидаємо, вона нам ще знадобиться.
Суху молочну суміш змішати з смаженим арахісом.

Окремо в каструльці цукор змішати з какао, додати молоко, поставити на вогонь і помішуючи, довести до кипіння.

Виливаємо все це в суміш з горіхами, ретельно перемішуємо.

Отриману масу викладаємо в упаковку від "Малятка", верх упаковки склеюємо скотчем, і відправляємо в холодильник до повного охолодження.
Смачного!
 
diaamaantДата: Четвер, 25.08.2016, 15:21 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Хрусти:
Вимішати на водяній бані до однорідного стану (не нагріваючи) яйце, сметану, вершкове масло, цукор, оцет спирт. Додати 225 г борошна (при
потребі додати ще 25 г). Замісити м'яке, еластичне тісто.
Тісто не ділячи на частини розкачати у паляницю товщиною 3 мм. Порізати ромбами. У середині ромба зробити проріз. Через проріз перетягнути
гострий кінець вивернувши завитком.
Смажені викладати на серветку, щоб увібрався зайвий жир. Охолоджені притрусити цукровою пудрою.
 
lolla_akimovaДата: П`ятниця, 16.09.2016, 16:43 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Мясные рулетики

Мясные рулетики

Мясные рулетики - блюдо, с которым можно экспериментировать бесконечно, выбирая любую начинку и способы приготовления. Но я остановилась на этом варианте, и моя семья была в восторге. Хочу и с вами поделится этим простым, но в тоже время очень вкусным рецептом.
Для приготовления мясных рулетиков понадобится:
свинина  - 500 г;
сладкий  перец - 1 шт.; 
 сыр твердый - 100-130 г;
 соль;
молотый черный перец.
Свинину вымыть, обсушить.

Нарезать свинину пластами.

Мясо хорошо отбить, посолить и поперчить.

Подготовить сыр и болгарский перец.

Нарезать сыр и перец длинными брусочками.

На пласт мяса положить ломтики сыра и перца.

Свернуть мясной рулетик из свинины, чтобы сыр с перцем  оказались внутри и обмотать нитками.

Свернуть таким образом все отбитые кусочки мяса.

На хорошо разогретую  с растительным маслом сковороду выложить рулетики.

Обжарить мясные рулетики из свинины со всех сторон до золотистой корочки.
Выложить рулеты в форму  для запекания.

Довести мясные рулетики до готовности в нагретой до 180 градусов духовке 10-15 минут.

Приятного аппетита!
 
Форум » Домашній форум » Люблю Готувати » Любите готуватм? Тема для вас!
Сторінка 1 з 11
Пошук:

www.online-city.at.ua © 2017