П`ятниця, 29.03.2024, 03:15
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
Форум » Культурний форум » Музика » Акустичний виступ Сергія Василюка (Тінь Сонця) в Здолбунові (Нам потрібна ваша думка. Коментуйте...)
Акустичний виступ Сергія Василюка (Тінь Сонця) в Здолбунові
Чи хотіли б ви піти...
1.Так, піду[ 12 ][80.00%]
2.Не піду[ 0 ][0.00%]
3.Не знаю[ 3 ][20.00%]
Усього відповідей: 15
2RockДата: Понеділок, 02.02.2009, 23:34 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 103
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Історія «Тінь Сонця»

КОРОТКА ХРОНОЛОГІЯ:

1998-2000: створення перших пісень гурту.
2000-2002: робота над першим альбомом «Святість Віри» в тандемі С. Василюк та А. Безребрий.
2003: початок епохи Козацького Року.
2004: гран-прі фестивалю «Подих», перший виступ у ПК КПІ, дебюти на теле-радіо просторі.
2004-2005: робота над альбомом «Над Диким Полем» та демо «За Межею».
кінець 2005: поява в гурті скрипки та бандури, участь у триб’юті «Gods Tower», зародження проекту «Зачарований Світ».
січень 2006: початок роботи над новим альбомом «Полум’яна Рута».
травень 2006: утвердження нинішнього складу гурту.

СЕРГІЙ ВАСИЛЮК (вокал, бас), АНДРІЙ ХАВРУК (гітара, клавішні), КИРИЛО МОМОТ (гітара), СОФІЯ РОГАЛЬСЬКА (скрипка), ІВАН ЛУЗАН (бандура), ВОЛОДИМИР ХАВРУК (ударні).

Офіційною датою народження групи вважається 13 червня 1999 року. Вважається, що попри значний брак виступів в перші роки, вона живе саме відтоді, як був створений перший її тандем Сергій Василюк (вокал, бас) + Олексій Василюк (ударні). Після залучення в 2000 році до «Тінь Сонця» гітариста Андрія Безреброго, справи вже ідуть жвавіше. А перший виступ київської групи відбувся в Житомирі на фестивалі «Новий Зоряний Дощ» на День Молоді (2001 р.). Підсумком трьохрічної діяльності групи став альбом «Святість Віри», робота над яким закінчилася в березні 2002 року. Тоді група грала альтернативний рок.

Український волелюбний folk-metal чи то «Козацький рок» як невід’ємна риса сучасного характеру «Тінь Сонця» зароджується наприкінці 2002 року. Ці новітні ідеї були втілені в життя Сергієм Василюком Андрієм Савчуком та Анатолієм Зіневичем, чия зустріч саме тоді і відбулась. В останній день зими 2003 року група дебютує в Києві в клубі «Барви» на сейшні «Firesteal» в наступному складі: Сергій Василюк (вокал, бас), Андрій Савчук (гітара), Анатолій Зіневич (гітара), Петро Радченко (ударні). Важливо зазначити, що з того часу «Тінь Сонця» співпрацює зі звукооператором Сергієм Приймаком, який з часом стає невід’ємним учасником команди. Так група проводить ще кілька виступів в Києві і вщент розпадається влітку (Андрій Савчук перекваліфіковується на вокаліста і на тривалий час стає обличчям команди «Харон»).

В серпні того ж 2003 року зійшлися нові музиканти: в групу приходять гітарист Володимир Манацюк, клавішник Андрій Хаврук та ударник Костянтин Науменко. «Тінь Сонця» бере участь у багатьох концертах різноманітного спрямування, з яких більшість пройшла в рідній столиці. Набираючи оберти (перелік усіх виступів читайте у розділі «Походи»), група від клубного життя прямує на більш відомі арени: дуже показовим стає виступ гурту в ПК КПІ на концерті «Практика українського кохання» 14 лютого 2004 року. Крім того, «Тінь Сонця» змагається на кількох всеукраїнських фестивалях, і 28 серпня 2004 року на фестивалі «Подих» виборює гран-прі за підсумком голосування глядачів. Саме на фестивалі «Подих» Сергій Василюк вирішує відірвати від серця бас-гітару і передати її Сашку Коломійцю. Цим «Тінь Сонця» додали сценічно.



Він був настількі крутий, що навіть перше його слово було "DIE"...
 
2RockДата: Понеділок, 02.02.2009, 23:34 | Повідомлення # 2
Подполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 103
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Як це і годиться команді з національно свідомими началами, «Тінь Сонця» постійно йде пліч-о-пліч із багатьма патріотичними організаціями (Союз Гетьманців-Державників, МНК, ВМГО «Просвіта»), які є небайдужі до вітчизняної музики. Приблизно в цей же час Сергієм Василюком та донедавна в.о. менеджера команди Олександром Бубелою започатковується проект «Патріотична Рок-Трибуна», що має на меті здійснення організації виступів та видавництва перших студійних робіт прогресивних та патріотичних команд. Завдяки «ПРТ», до речі, обмеженим накладом був виданий альбом «Святість Віри» у форматі mp3.
В жовтні 2004 року на заміну Костянтину Науменку приходить новий ударник Олександр Гребньов. Ставши співавтором улюблених хітів «Тіней…» («Козача Могила», «Вільним Небокраєм») Костя вирішив таки стати вокалістом і відтоді його можна бачити в команді «Sunrise».
Вперше на телебаченні «Тінь Сонця» з’являється на передачі «Підйом!» (14.10.04, «Новий канал»). Саме тоді розпочинається студійна робота гурту над альбомом «НАД ДИКИМ ПОЛЕМ», яка велася на студії «DHS». Зведення, звукорежисура – Слава Малінін. Перші записи звучали на радіоефірах - двічі на під час живого спілкування на Радіо «РОКС» («Рок-терапія» та «План Маршалла»), а також на Третьому каналі Національного радіо «Культура». Все це було восени 2004 року.
Свою громадянську позицію «Тінь Сонця» висловлює на концерті «Авангард Перемоги» 21 листопада 2004 року в день першого другого туру виборів президента України, завершуючи революційний концерт. Відомо також, що надалі «Тінь Сонця» лишилися зовні аполітичними… Насправді ж Майдан просто не радий був бачити націонал-патріотичні гурти на центральній сцені України (оригінально і демократично водночас). Дуже рідко там можна було бачити тих же «Кому Вниз» та «Вій». Завдячуємо Радіо «РОКС», яке в перші два тижні Помаранчевої революції показало на своїй хвилі твори «Тінь Сонця» у повному обсязі – в той час вони були особливо доречними.
Взимку 2005 року група спробувала співпрацювати з продюсером… Продюсером був Максим Банніков. Гурту «Тінь Сонця» і досі доводиться перед багатьма вибачатися за його «діяльність». І справді: діяльність ця принесла більш негативні, аніж позитивні наслідки. Бойкот на спільні концерти з вини Баннікова гурту оголосив директор формації «Вій» Сергій Литвинюк від імені своєї групи, а також легендарних «Кому Вниз». Але, б’є життя через край! «Тінь Сонця» приємно дивують Рівне та Нікополь, не залишив поза увагою гурт і відомий музичний критик Олександр Євтушенко (твори групи чують слухачі чесної хвилі – радіо «Нарт»).
В травні 2005 року група завершує студійну роботу над альбомом, який називатиметься, як і передбачалося, – «Над Диким Полем», а 13 червня 2005 року (на шосту річницю існування групи) мистецька агенція «Саме Так!» його видає. Вже 14 червня група проводить чудовий сольний концерт у столичному клубі «Майдан», а за кілька тижнів, 28 червня виступає в Білгороді-Дністровському в рамках чудового фестивалю «Фортеця» в компанії команд «Green Grey» та «Ot Vinta!».
В липні 2005 року гурт залишає яскравий і, здавалося б, незамінний басист Сашко Коломієць. Причина одна – на той час Сашко справлявся із своїми обов’язками гірше за Сергія Василюка, який, ясна річ, дуже ревниво відносився до інструменту, до якого з часом дуже захотів повернутися. Попри побажання прихильників гурту повернути Сашка – справа ця майже безнадійна. Вдруге «Тінь Сонця» лишилися ні з чим на фестивалі «Тарас Бульба» у Дубні. Проте на тому концерті група вперше залучає до свої лав скрипальку Наталю Климюк, (її подальший зв’язок з гуртом принаймні тимчасово перерваний). Третьою фортецею для «Тінь Сонця» стає Меджибіж, де 20 та 21 серпня група відіграла двічі двохгодинні виступи


Він був настількі крутий, що навіть перше його слово було "DIE"...
 
2RockДата: Понеділок, 02.02.2009, 23:40 | Повідомлення # 3
Подполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 103
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Сергій Василюк

Фронтмен і засновник «Тінь Сонця». Корінний киянин.
Народився 9 червня 1983 року. Відповідно безнадійний близнюк. Перші 18 років ніяк не міг зрозуміти, чому всіх так тягне на Хрещатик, особливо тоді, коли з’являється просто потреба піти по хліб в найближчий гастроном. З дитинства відомий тим, що любить затягувати друзів у всякі чудернацькі ігри та діяння (не будемо уточнювати). Якби не музика, то, скоріш за все, разом із братом втягнувся б у природоохоронну діяльність.

За спеціальністю: географ, еколог та вчитель англійської мови (часто її називає «клятою» — не дуже її полюбляє).
Захоплюється: етнографією, історією; також чомусь невимовну пристрасть викликає в нього таке явище, як метрополітен — свідок будівництва всіх нових київських станцій і пам’ятає роки відкриття усіх інших.
Не уявляє життя без: багаття (принаймні періодичного його розпалювання, відповідно до свого поклику та світогляду), подорожей на велосипеді (принципово на «Україні»: перша пісня, яка увійшла в репертуар «Тінь Сонця» – «Моя дорога», присвячена саме цьому велосипеду) та футболу (з болем в серці пропускає важливі матчі, але так само сприймає наявність в «Динамо» та «Шахтарі» негрів).
Співає: майже з народження. Перший запис – в три роки (нажаль, проекту «Крок до зірок» тоді ще не існувало… можливо це і на краще). Пізніше, років з дев’яти пробував себе як композитор. Стосовно текстів спершу було зовсім кепсько, тому перший гурт Сергія, створений так само з братом Олексієм, здебільшого виконував «кавери» на улюблену на той час «Машину Времени».
З часом в суто російськомовному середовищі з найближчими людьми переходить на українську. Вважає, що любов до України насамперед привили батько, гурт «Скрябін», який розцінює як найавангардовіше явище вітчизняної сцени (1995 – 2000 р.р.) та репетитор з української Наталя Миколаївна.
На бас-гітарі грає: з 2002 року, взірцем гри на басу вважає Стіва Харіса.
На акустичній гітарі грає: з 2000-го. Це сталося після того, як батько переконав у тому, що музика будується саме на акордах. Довелось змиритися. Перший акорд ставив разом з Андрієм Безребрим (першим гітаристом «ТС») – то був «ля мінор».
Музичні вподобання: Iron Maiden, Алиса, Кино, Машина Времени, Кому Вниз, Gods Tower, King Diamond, Royal Hunt, Virgin Steele, АукцЫон, Аквариум, Ace of Base, Depeche Mode, Скрябін (старого зразка), Василь Жданкін.

Девіз «Б’є життя через край» зичить усім.
Нехай буде так!



УВАГА!!! Є можливість проведення акустичного виступу фронтмена Сергія Василюка, але для цього потрібні люди які захочуть прийти. У разі якшо публіка гарно сприйме виступ, можливим буде незабаром побачити у Здолбунові концерт гурту "Тінь Сонця" в повному складі


Він був настількі крутий, що навіть перше його слово було "DIE"...

Повідомлення відредагував 2Rock - Понеділок, 02.02.2009, 23:57
 
MrsBaTaДата: П`ятниця, 06.02.2009, 00:35 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Offline
applause

Додано (06.02.2009, 01:35)
---------------------------------------------
невже ніхто не хоче концерту?

Повідомлення відредагував MrsBaTa - Вівторок, 03.02.2009, 00:44
 
AdminchikДата: П`ятниця, 06.02.2009, 07:21 | Повідомлення # 5
Ну прикольний чувак...
Група: Модератори
Повідомлень: 167
Нагороди: 0
Репутація: 3
Статус: Offline
а шо це вопше за група я просто про неї перший раз чую)

Онлайн кинотеатр www.xvideos.org.ua
 
MrsBaTaДата: П`ятниця, 06.02.2009, 10:07 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Offline
вона вже досить відома.мали серію успішних концертів.виступали з сольними програмами...

Повідомлення відредагував MrsBaTa - П`ятниця, 06.02.2009, 10:07
 
AdministratorДата: П`ятниця, 06.02.2009, 10:12 | Повідомлення # 7
Administrator
Група: Адміни
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Репутація: 9
Статус: Offline
Ну тоді хай приїжають. Треба обов’язково сходити. Якщо буде потрібно то рекламу но головній поставимо.


Отак
 
ShYziKДата: П`ятниця, 06.02.2009, 14:57 | Повідомлення # 8
Свої люди
Група: Модератори
Повідомлень: 80
Нагороди: 0
Репутація: 7
Статус: Offline
Цю групу почув вперше в Острозі еа фесті "Інші" після чого і захопився їхньою творчістю :))) Я руками і ногами за цей концерт!!! Я вже агітував народ на це дійство ! biggrin Активно працюю і далі!!! smile
 
ShtaketДата: П`ятниця, 06.02.2009, 15:37 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
я також за! biggrin smile smile smile
 
AdministratorДата: П`ятниця, 06.02.2009, 15:41 | Повідомлення # 10
Administrator
Група: Адміни
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Репутація: 9
Статус: Offline
Як можна організувати їх приїзд у Здолбунів, хто знає - пишіть.

Отак
 
ShtaketДата: П`ятниця, 06.02.2009, 15:45 | Повідомлення # 11
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
народ...давайте голосуйте....коли приїде весь гурт ви точно непожалієте...на фестевалі "Інші" який проводився в Острозі мені найбільше сподобалися вони..( Тінь Сонця). biggrin smile cool smile :) smile :) smile :)

Повідомлення відредагував Shtaket - П`ятниця, 06.02.2009, 15:45
 
ShYziKДата: П`ятниця, 06.02.2009, 15:56 | Повідомлення # 12
Свої люди
Група: Модератори
Повідомлень: 80
Нагороди: 0
Репутація: 7
Статус: Offline
З Їхнім приїздом складніше ! В нас апаратури ніц не має здається! А якщо в них своя тоді БКЦ!!! Ну або МИР! Бо з сольним легше!!! hippy
 
MrsBaTaДата: П`ятниця, 06.02.2009, 16:02 | Повідомлення # 13
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Offline
концерт буду організовувати я.десь у середині березня приїде Василюк із акустичною програмою.і якщо буде гарний прийом,то через деякий час можливо буде організувати концерт всього гурту))))
+дякую за розповсюдження інформації.все в наших руках!!!!


Повідомлення відредагував MrsBaTa - П`ятниця, 06.02.2009, 16:09
 
_Оля_Дата: П`ятниця, 06.02.2009, 18:27 | Повідомлення # 14
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 27
Нагороди: 0
Репутація: 3
Статус: Offline
З творчістю гурту Тінь Сонця знайома, хоч і не чула їх вживу. Мені вони дуже імпонують! На акустику обов"язково піду ще й когось із собою захоплю! А почути весь гурт в Здолбунові - це було б взагалі чудово!!! smile

*****
 
AdministratorДата: Субота, 07.02.2009, 09:09 | Повідомлення # 15
Administrator
Група: Адміни
Повідомлень: 76
Нагороди: 1
Репутація: 9
Статус: Offline
Пропоную зібрати як найбільше голосів, та повідомлень, бо в Здолбунові взагалі давно нічого такого не проводилося. wink

Отак
 
Форум » Культурний форум » Музика » Акустичний виступ Сергія Василюка (Тінь Сонця) в Здолбунові (Нам потрібна ваша думка. Коментуйте...)
  • Сторінка 1 з 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
Пошук:

www.online-city.at.ua © 2024