Любите готуватм? Тема для вас!
|
|
Makc-Rok | Дата: Субота, 10.01.2009, 11:37 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 23
Статус: Offline
| У цій темі можемо писати яку їжу ви полюбляєте можна ще писати рецепти.
|
|
| |
Administrator | Дата: Субота, 17.01.2009, 11:31 | Повідомлення # 2 |
Administrator
Група: Адміни
Повідомлень: 76
Статус: Offline
| Свинина із фруктово – ягідною начинкою. 250г свинини, фрукти (ківі, банани, яблука), ягоди ( полуниця, ожина, тощо), 1 яйце, молоко, мелені сухарі, олія, 50мл сухого білого вина. Відбити свинину. Половину шматка м’яса вкрийте очищеними й дрібно нарізаними фруктами. Додайте ягоди. Покладіть зверху другу половину м’яса. Приготуйте кляр: яйце, молоко та воду звийте віночком, у цю суміш занурте м’ясо й запаніруйте його в мелених сухарях. М’ясо смажте з обох боків на олії, наприкінці додайте вино.
Отак
|
|
| |
MrsBaTa | Дата: П`ятниця, 20.03.2009, 22:22 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Статус: Offline
| ммммм......хоцу м'яска!!!!!!!
|
|
| |
nadya | Дата: Субота, 14.05.2016, 21:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Статус: Offline
| Щербет
Складові:
-500 г смаженого арахісу, -1 пачка сухої дитячої суміші "Малютка" (350 гр), -3 склянки цукру, -1 стакан молока, -3 ст. ложки какао
приготування:
Акуратно відкриваємо пачку молочної суміші, упаковку не викидаємо, вона нам ще знадобиться. Суху молочну суміш змішати з смаженим арахісом.
Окремо в каструльці цукор змішати з какао, додати молоко, поставити на вогонь і помішуючи, довести до кипіння.
Виливаємо все це в суміш з горіхами, ретельно перемішуємо.
Отриману масу викладаємо в упаковку від "Малятка", верх упаковки склеюємо скотчем, і відправляємо в холодильник до повного охолодження. Смачного!
|
|
| |
diaamaant | Дата: Четвер, 25.08.2016, 15:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
| Хрусти: Вимішати на водяній бані до однорідного стану (не нагріваючи) яйце, сметану, вершкове масло, цукор, оцет спирт. Додати 225 г борошна (при потребі додати ще 25 г). Замісити м'яке, еластичне тісто. Тісто не ділячи на частини розкачати у паляницю товщиною 3 мм. Порізати ромбами. У середині ромба зробити проріз. Через проріз перетягнути гострий кінець вивернувши завитком. Смажені викладати на серветку, щоб увібрався зайвий жир. Охолоджені притрусити цукровою пудрою.
|
|
| |
lolla_akimova | Дата: П`ятниця, 16.09.2016, 16:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
| Мясные рулетики
Мясные рулетики
Мясные рулетики - блюдо, с которым можно экспериментировать бесконечно, выбирая любую начинку и способы приготовления. Но я остановилась на этом варианте, и моя семья была в восторге. Хочу и с вами поделится этим простым, но в тоже время очень вкусным рецептом. Для приготовления мясных рулетиков понадобится: свинина - 500 г; сладкий перец - 1 шт.; сыр твердый - 100-130 г; соль; молотый черный перец. Свинину вымыть, обсушить.
Нарезать свинину пластами.
Мясо хорошо отбить, посолить и поперчить.
Подготовить сыр и болгарский перец.
Нарезать сыр и перец длинными брусочками.
На пласт мяса положить ломтики сыра и перца.
Свернуть мясной рулетик из свинины, чтобы сыр с перцем оказались внутри и обмотать нитками.
Свернуть таким образом все отбитые кусочки мяса.
На хорошо разогретую с растительным маслом сковороду выложить рулетики.
Обжарить мясные рулетики из свинины со всех сторон до золотистой корочки. Выложить рулеты в форму для запекания.
Довести мясные рулетики до готовности в нагретой до 180 градусов духовке 10-15 минут.
Приятного аппетита!
|
|
| |