П`ятниця, 19.04.2024, 19:46
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Online-чат
500

Баннерная сеть Lux-BN

Головна » 2010 » Лютий » 2 » Вибори Афігенні
Вибори Афігенні
12:19
 
  Мда , от і проголосували. Яник набрав більше, а Юля менше. Можливо і Юля не «золото», але голосувати за Януковіча – значить з мозгами туго. За нього могли іти тільки пенсіонери у яких тільки пенсія в голові, та люди котрі нічого цікавого в житті не мають і мати не будуть, хіба що телевізор.
 
   Мені часто доводиться спілкуватися зі знайомими які живуть в різних країнах і на різних континентах. І коли вони запитують, «Чувак сидів, та ще президентом хоче стати??!!», тоді стає стидно і за себе і за всю нашу країну.
  Як так піде далі, то називатися Українцем буде просто стидно, бо президент який сидів і не за політичні чи ідеологічні переконання, що він може принести в наше майбутнє, яку мораль, які принципи…
 
  Я народився в Цій Країні, з її довбаними законами, просто «класними» маршрутками і «чудовими» дорогами але це Країна де я хочу жити, планувати, мріяти, де будуть жити мої діти. Тому який буде президент – чувак що плутає «геноцид з генофондом», чи леді Ю, яка думаю буде чесною, мене це цікавить.
 
  Для того щоб щось мати, треба щось робити, тому «хватить» нить – що все не так і всі козли… Зроби хоч раз щось правильне, підніми свою «спину» і сходи проголосуй…
Переглядів: 1013 | Додав: jcxata | Рейтинг: 3.5/6 |
Всього коментарів: 4
14.02.2010
4. Степан [Матеріал]
Еще насчет сидеть!!!
От чумы, тюрьмы и сумы не зарекайся.

Не заметишь сам сядешь, и потом будишь пытаться доказывать что ты не виноват.
И я сомневаюсь, что тебе поверят!!!!


14.02.2010
3. Степан [Матеріал]
Для автора стати:
А ты что умник??? Считаешь что у тебя с мозгами "быстрее", или то количество народа которое отдали свой голос за Януковича это быдло и зеки? Тогда задумайся не велика ли процентов ка зеков в нашей стране?
Юля своим нежным, ласковым и бесстыжим управлением незаметно превратила народ в "благодарных нищих" - притом все довольны.
Это единственный "человек" который как в "банальной секте" по собственному желанию грабонул украинский народ.
Возможно твой доход и повысился, но основная масса населения сидит на голодном пайке, а тиМОШОНКА в это время на чемоданах с баблом.
Ни сегодня - завтра она уе***т за границу, а украинцы с своими проблемой останутся в том же месте где сидят сейчас - то есть в заднице.

02.02.2010
Ви всі самі голосували за свою "ЮЛЮ" в Здолбунові вона набрала 45 %, треба було спочатку думати а потім йти голосувати, тепер вона програє й будем мати Яника! А якби голосували за другого кандидата то Він би 100% виграв в Яника другій тур! " Чого дурні бо бідні, чого бідні бо дурні"! Будем чекати 2015 може тоді хтось порозумнішае!

02.02.2010
1. Irina Krotyuk (NeverCat) [Матеріал]
Щоб щось змінилося потрібно змінити повністю тих хто засідає та приймає закони на інших людей.Тоді може щось піде на краще.А на даний момент мені не імпонує жлден з кандидатів що вийшли у фінал.В них було достатньо часу щоб зробити щось корисне для України, та нажаль вони майже нічого не зробили і досі продовжують ділити те чого майже незалишилося(((

Дебати...брудні чутки...підняття чужої білизни...
У кожного є свої сильні та слабкі сторони...
Хтось має освіту а хто ні, У когось є авторитет і той виходить на пару відсотків у перед, а хтось залишається позаду.
Хто б не переміг, мені на даний час байдуже...бо те що вони обіцяють в своїх програмах ніколи не виконають.

Постійні сварки з приводу другої державної мови..
Яка різниця якою мовою спілкуватися?Якщо розмієш обидві.
Краще б спробували владнати питання економіки, газу, працевлаштування та для тих кому невистачає квартир і вони в черзі на неї вже не один рік...


Додати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Online партнери







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Online-city © 2024