П`ятниця, 19.04.2024, 17:38
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Online-чат
500

Баннерная сеть Lux-BN

Головна » 2010 » Червень » 16 » «Сильна Україна» - друга в рейтингу загальнонаціональних партій
«Сильна Україна» - друга в рейтингу загальнонаціональних партій
15:36
«Сильна Україна» - друга в рейтингу загальнонаціональних партій

Реальний рейтинг партії «Сильна Україна» - 21,7%

Київ, 15 червня 2010 року. Партія «Сильна Україна» впевнено посідає друге місце в рейтингу політичних сил країни, а рівень її реальної підтримки серед українців значно вищий, ніж намагаються показати деякі соціологічні компанії. Про це заявив сьогодні заступник голови партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко під час прес-конференції на тему «Політичні партії напередодні місцевих виборів: стратегії та електоральні перспективи».

«Ця думка незвична, але «Сильна Україна»- друга політична сила країни після Партії регіонів. Таке стрімке зростання не всім до душі. Різні дослідження рейтингів політичних партій виводять «Сильну Україну» на друге місце з результатом у 13-14 відсотків. За нашими даними, реальний показник довіри українців - на порядок вищий», - констатував Бондаренко.

«Ми опитали 3000 чоловік у містах і сільській місцевості. Згідно з отриманими даними, партія Сергія Тігіпка набирає 21,7% голосів, у Блоку Юлії Тимошенко, який продовжує втрачати електоральну підтримку, - 18,6 відсотка», - повідомила Юлія Слісаренко, директор по роботі з клієнтами дослідницької компанії Q & Q Research. Лідирує Партія регіонів, рівень електоральної підтримки якої склав 35,4 відсотка. На четвертому місці «Фрон змін» Арсенія Яценюка (6,5), за ним - Блок «НУ-НС» (3,2%).

За словами заступника голови «Сильної України», внутрішні соціологічні дослідження регулярно проводилися Національним секретаріатом партії "Сильна Україна" ще в статусі виборчого штабу кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка. Протягом всієї кампанії дані різних соціологічних служб істотно відрізнялися від результатів внутрішніх досліджень у бік заниження рейтингу Сергія Тігіпка. Результати першого туру підтвердили адекватність даних внутрішніх вимірів і дозволили стверджувати, що інші рейтинги занижувалися. Бондаренко впевнений, маніпуляції соціологічними даними знову стали актуальними з огляду на те, що вирішується доля місцевих виборів.

«Українці втомилися від протистояння між різними політичними силами - вони хочуть змін. Прорив «Сильної України» у фаворити суспільної довіри свідчить про те, що партія і її лідер продемонстрували українцям, що вихід з цього глухого кута старої влади, старих політиків і неактуальних підходів до управління країною є», - підкреслив він.

Костянтин Бондаренко також нагадав, що лідер «Сильної України», Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, з чиїм ім'ям асоціюється сьогодні втілення проекту ліберальних економічних реформ, потіснив Юлію Тимошенко з другого місця в президентському рейтингу - за різними даними на початку червня його готові були підтримати від 13 до 14 відсотків українців.

Дослідження компанії Q & Q Research проводилося з 27 березня по 10 квітня в 27 регіонах України. Було опитано 3000 респондентів, відібраних за репрезентативною вибіркою (стать, вік, місце проживання). Згідно з паспортом дослідження, допустима статистична похибка становить 1,8%.

Прес-служба партії «Сильна Україна»

Переглядів: 1954 | Додав: Панас | Рейтинг: 2.0/1 |
Всього коментарів: 3
09.10.2010
хотів би після виборів побачити хоч одного підприемця який проголусував за "СЛАБКУ УКРАЇНУ" тігіпона такі як він і роблять нашу країну слабкою.десь на сайті прочитав про якогось депутата який бігав по партіям і йде від батьківщини і зрозуміло що автор коментаря десь відтігіпона ,то ви шановний подивіться на свогоЛІДЕРА тігіпка де він був всі ці роки куди бігав і кому лизав зад,мені вас шкода

20.09.2010
2. інженерка [Матеріал]
Дякую за відповідь.

17.09.2010
1. інженерка [Матеріал]
Де можна ознайомитись з відкритими списками кандидатів в депутати місцевих виборів в Здолбунівському районі від партії "Сильна Україна"?
Ответ: Вам потрібно написати на
tonus@meta.ua Олег Панасюк. Я думаю Він зможе дати відповідь по цьому питанню.

Додати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Online партнери







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Online-city © 2024