П`ятниця, 29.03.2024, 13:13
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Online-чат
500

Баннерная сеть Lux-BN

Головна » 2010 » Лютий » 13 » OST.РАДІО:АБО СЕКРЕТНИЙ КОМПЛЕКС ВПРАВ ВІД ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ
OST.РАДІО:АБО СЕКРЕТНИЙ КОМПЛЕКС ВПРАВ ВІД ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ
08:26
 OST.РАДІО: БАТЕРФЛЯЄМ В МУЗИКУ, АБО СЕКРЕТНИЙ КОМПЛЕКС ВПРАВ ВІД ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ
  На світі немає нічого небезпечнішого, аніж пливсти проти великої хвилі, або кохати, або казати ні, коли всі довкола покірно кажуть так, як у випадку з нашестям трансової музики і таким слабким спротивом української.
  Здавалось би, студентство – заклопотане, забібліотечене, недоспане і просто гіперактивоване... але десь в тієї молодості таки беруться сили на таки витинанки, в круговерть яких досвідченим стратегам – зась.. Острозька академія не вперше дивує чимось таким елегантно доречним і впенено патріотичним. Тому он-лайн «OST.РАДІО» - радше продовження ініціатив на підтримку українського, студентського і творчого, аніж виняток, хоча в деякому сенсі– це справді «вибухове явище». По перше, не всі вузи можуть похвалитися власним інтернет-радіо, по друге, україновмовний формат – орієнтований на тих, хто справді розуміється в яскравих думках і впертих акордах музики, по третє – Острозька академія пропонує лише найкраще і спрощує доступ до власних набутків через мережу. Приємно, що тепер молодь міст Здолбунова, Нетішина, Острога ( і не тільки) зможуть долучатися до проектів, програм, дізнаватися більше, слухати українське в режимі он-лайн і ритмі нон-стоп!
 
  Ведучі радіо пропонують своїм слухачам програми на різну тематику. Це: «Трошки драйву спозаранку» – усілякі ляпсуси студжиття, спонтанні ідеї та як з ними боротися спозаранку (типу ще не відкрив очі,а вже вирішив, що на пари не ідеш);
  «НестандART» – програма для тих, хто шукає геніальності у всьому, неповтроності в кожному і ховає в шафі гарну палітру ідей.
  «Артеріальний пульс» –програма про щоденний перебіг подій безпосередньо в Острозькій академії;
  «Аналітична дзиґа» – для тих, кому спокою не дають власні розумові здібності;
  «Потяг у душу» – такі собі глибоко психологічні посиденькі з паном Михайлом Поліщуком, до речі мешканця міста Здолбунова, який чекає на Вас!
  «Смарагдовий вечір» – справді коштовний вечір для тих, хто хоче говорити і бути почутим, вечір вітань та обговорення, тут ви можете сказати кохаю, люблю, цілую, обнімаю, сумую, і то не біда, що та людина –далеко. Головне ця людина –он-лайн!
  «Цяцьки-бряцьки» – програма про інновації та освіту, мультимедійні технології ( від тетріса до сучасності)
  «Фаворити» – програма про відомих осіб, що пов’язані з Острозькою академією та її гостей.
  «Музична десятихвилинка» – екскурси від біографії легендарного Курта Кобейна до елегантної і спокусливої Нори Джонс... і ще багато-багато і всього для вас.
  Талановита команда діджеїв OST.РАДІО люб`язно запрошують аудиторію міста Здолбунова випробувати на собі секретний комплекс вправ для «патріотичних» вух і справді елітарного музичного смаку. Тож... вперед ! батерфляєм в музику!
  Ви можете нас знайти:
1. На офіційному сайті Національного університету «Острозька академія»( закладка Студентське життя :-) www.uosa.uar.net.
2. Vkontakte.ru (для пошуку вводимо Інтернет радіо НаУОА) та доєднуємося в якості друзів!
 
  З приводу реклами подій, оголошень та анонсів, питань та пропозицій, похвали та критики пишемо лямурні листи на: rockledi@rambler.ru або radio.oa@gmail.com
До почуття, Здолбунів!
Переглядів: 1235 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Online партнери







Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Online-city © 2024