Четвер, 18.04.2024, 12:19
Вітаю Вас Гость | Підписатися на наші новини:Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: 2Rock  
Форум » Культурний форум » Кіно » «Поліцейська академія - 8»: правосуддя повертається
«Поліцейська академія - 8»: правосуддя повертається
2RockДата: Вівторок, 02.12.2008, 18:29 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 103
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
«Поліцейська академія - 8»: правосуддя повертається"

Несподіваний подарунок готує студія Warner Bros. прихильникам франчайза «Поліцейська академія». В засіках студії готується ретельно приховуваний факт продовження культового комедійного серіалу, остання частина якого «Поліцейська академія 7: Місія в Москві» вийшла в 1994 році.

Чутки про восьму частину підігрів Стів Гуттенберг, що виконав в оригінальному серіалі роль невтомного сержанта Магоні. Він розказав, що крім того, що швидше за все зіграє в новій частині фільму, так само стане біля керма всього проекту в цілому як режисер.

За його словами зараз йде робота над новим сценарієм, і підтвердив, що у фільм повернуться всі основні герої серіалу, окрім Девіда Графа (роль сержанта Таклберрі). «Ми збираємося знімати новий фільм, і це буде страшенно весело, - сказав Гуттенберг в інтерв'ю газеті Sun. - Я знаю, що Кiм (Кетролл) і Шарон (Стоун) вже пропонували ролі, але вони поки не дали згоди. Але буде круто, якщо вони приєднаються».

Нагадаємо, що герой Гуттенберга Магоні покинув франчайз після четвертої частини. Втім, про це він жаліє: «Мені подобалося зніматися в «Поліцейських Академіях». Вони дали мені багато можливостей. І залишили тільки хороші спогади. Я відмовився і від другого «Короткого замикання», про що жалкую. Знімати сиквели - дуже весело. Ти просто тусуешься з своїми давніми друзями. Я жалію, що відмовився від цих пропозицій».

Поліцейська академія-online


Він був настількі крутий, що навіть перше його слово було "DIE"...
 
Форум » Культурний форум » Кіно » «Поліцейська академія - 8»: правосуддя повертається
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

www.online-city.at.ua © 2024